Ontdek jouw toekomstige carrière met de AEM-Cube

Ben jij een ambitieuze student en op zoek naar de sleutel tot persoonlijk en professioneel succes? Wil je begrijpen hoe je jouw unieke talenten kunt benutten en je je carrière een kickstart kunt geven? Dan is onze online Studentenmodule precies wat jij nodig hebt!

Wat is de AEM-Cube?

De AEM-Cube is niet een typische persoonlijkheids- of carrièretest. Het is een krachtige tool die dieper graaft om jouw unieke vaardigheden en talenten te tonen. Hiermee krijg je een beter inzicht in wie je bent en hoe je kunt excelleren in je toekomstige carrière. De AEM-Cube is een gevalideerd assessment dat in kaart brengt hoe mensen van nature reageren op verandering en groei, en heeft ruim 300.000 individuen, teams en organisaties wereldwijd geholpen bij het identificeren van hun groeipotentieel.


Wat biedt onze online module?


Onze online module is ontworpen om jou te begeleiden bij het begrijpen en effectief gebruiken van de AEM-Cube voor jouw persoonlijke ontwikkeling en voor jouw toekomstige carrière. Hier zijn enkele hoogtepunten:Diepgaande inzichten

Leer jezelf beter kennen dan ooit tevoren. Ontdek jouw sterke punten, valkuilen en groeipotentieel.Successtrategieën

Leer hoe je de AEM-Cube kunt gebruiken in je toekomstige carrière, om jezelf te onderscheiden van andere kandidaten.Jezelf presenteren

Krijg een beter inzicht in hoe je jezelf kunt presenteren aan potentiële werkgevers, en hoe je je talent kunt koppelen en benutten in je toekomstige baan.
Schrijf je vandaag in


Wacht niet langer om je toekomst vorm te geven. Met onze online module zet je de eerste stap naar een succesvolle en bevredigende carrière. Schrijf je vandaag nog in en ontdek de transformerende kracht van de AEM-Cube.


Van €200 naar €59,95!

Referentie


Thomas Blekman

Medeoprichter en lid van de Raad van Bestuur

Unknown University of Applied Sciences.

"Wij leiden toekomstige oprichters op om de toekomst te verbeteren met onze unieke en erkende bachelor- en masterprogramma's. Als onderdeel van onze modules en incubatorsessies bieden we onze studenten de inzichten die de AEM-Cube assessment biedt. Het helpt onze toekomstige oprichters echt te begrijpen hoe hun talenten passen bij hun rollen in hun bedrijven. Een echte "aha"-ervaring. En niet alleen voor de beginnende ondernemers, ook voor de ervaren oprichters die miljoenen aan financiering hebben verworven en geleidelijk hun besturen hebben uitgebreid."

Hi, ik ben Richard Robertson


Mijn naam is Richard Robertson en ik ben de hoofdcontentontwikkelaar bij Human Insight. Binnen Human Insight ben ik betrokken bij alles wat met content- en productontwikkeling te maken heeft, van het schrijven van teksten tot de ontwikkeling van trainingen en e-learningmodules. Daarnaast ben ik actief als spreker over strategische diversiteit en organisatie-ecologie en als trainer in Executive Presence. Binnen de Human Insight Academy ben ik de facilitator van verschillende cursussen. Ik hoop je daar te zien!

Veelgestelde vragen


Kan ik een terugbetaling krijgen als ik niet tevreden ben met mijn aankoop?

Als je niet tevreden bent met jouw bundel, neem dan contact met ons op om te zien of jouw aankoop in aanmerking komt voor een terugbetaling.


Zoals vermeld in de Gebruiksvoorwaarden van Teachable, vallen bundels die coaching en/of digitale downloads bevatten NIET onder het terugbetalingsbeleid van 30 dagen voor studenten van Teachable. Daarom raden we je ten zeerste aan om hier jouw eigen terugbetalingsbeleid toe te voegen.


Mijn bundel omvat coaching. Hoe plan ik mijn afspraak?

Na aankoop van een bundel met coaching ontvang je verdere instructies over hoe je een afspraak kunt plannen.